Colegiul Național ”Petru Rareș” anunța deschiderea etapelor de selecție în vederea constituirii grupei de elevi ce va participa la etapele de mobilitate prevăzute în cadrul proiectului derulat în parteneriat cu Academia Europeană Otzenhausen din Germania.

Pentru anul calendaristic în curs sunt prevăzute două mobilități/activități cu tema generală: ”Sustainable development, sustainable life”:

  1. În Germania la Otzenhausen în perioada 3-10 iulie 2021;
  2. În Romania la Suceava în perioada lunii octombrie.

Limba de comunicare în cadrul proiectului cât și limba în care se va desfășura evaluarea candidaților doritori să participe la proiect este limba engleza.

Calendarul etapelor de selecție

# Data/Perioada Descriere
1 15.III.2021 Publicarea anunțului pe site-ul școlii
2 15.III.2012-19.III.2021 (orele 24.00) Etapa în care elevii scolii, exclusiv cei din clasele a X-a și a XI-a, își exprimă dorința de a se înscrie la etapa de selecție trimițând un email de pe adresa profesională pe următoarele adrese (ambele): melinte.michaella@cnprsv.ro și erhan.mihail@cnprsv.ro.

Subiectul mesajului: ”Intenție de a participa la selecție”

Corpul mesajului: numele și prenumele elevului cu diacritice exact ca în cartea de identitate. Este necesara aceasta etapa pentru a putea colecta toate adresele de mail necesare administrării testului precum și pentru a putea comunica în următoarele etape.

3 20.III.2021 (orele 9.00) Coordonatorii proiectului trimit către elevi email de confirmare a înscrierii la proiect.
4 24.III.2021 (orele18.00) Elevii înscriși primesc pe adresele profesionale linkul conferinței și subiectele ce trebuiesc rezolvate (examen de limbă engleză).
5 26.III.2021 (orele 20.00) Afișarea rezultatelor la avizierul școlii, elevii admiși fiind anunțați și prin email.
6 30.III.2021 (orele 18.00) Prima videoconferință cu elevii și părinții acestora pentru demara activitățile organizatorice

 

Coordonatori proiect,

Prof. MELINTE Michaella-Cornelia-Viorica

Prof. ERHAN Mihail

 
CNPR Suceava