Grupul Kronospan a deschis in Romania, Fundaţia Kronospan.

Scopul Fundaţiei este implicarea în problemele sociale ale comunităţilor locale prin programe şi acţiuni care vin în ajutorul acestora. De asemenea, ne propunem să promovăm responsabilitatea socială şi implicarea activă în viaţa comunităţilor, în concordanţă cu nevoile existente în plan social, economic şi cultural.

Activitatea Fundaţiei este concentrată în două direcţii majore: promovarea conceptului de protecţia mediului şi educaţie.

Bursa Kronospan. În fiecare an Fundaţia Kronospan va susţine un elev de clasa a XII-a pentru a studia la Babson College în SUA. Bursa oferită acoperă toate costurile legate de taxa de admitere, prezenţa la cursuri, cazare şi masă, manuale, asigurare medicală, transport în SUA şi retur.

În data de 5 noiembrie se organizează la Braşov un eveniment adresat elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a, pentru a face o prezentare detaliată a Colegiului Babson, a bursei oferite şi a modului de admitere. Invitatul special al evenimentului este reprezentantul Colegiului Babson, domnul Grant Gosselin, Decan, Undergraduate Admission.

Locaţie: Brasov Business Park, Str. Ionescu Crum, nr. 1, sala George Enescu, ora 15.

Mai multe detalii pe  http://www.kronospan.ro/ro/noutati/bursa-internationala-kronospan–70.html
Persoana de contact pentru fundaţie este dna Florina Anca, f.anca@kronospan.ro, 0268 408 731.




CNPR Suceava