sigla CNPRElevii din clasele a V-a și a IX-a, care doresc să aplice pentru obținerea unei burse de performanță, merit, studiu sau socială vor depune la secretariatul colegiului PÂNĂ LUNI, 16 MAI 2016, ORA 15:00, un dosar care va conține cerere de acordare a bursei pentru semestrul II al anului școlar 2015-2016 (formularul tip se găsește la secretariat), însoțită de acte doveditoare conform „Criteriilor de acordare a burselor școlare” din documentele de mai jos.

Elevii din celelalte clase care au aplicat pentru bursă în semestrul I pot aduce completări la dosarele depuse. În urma completării, dosarele vor fi reevaluate, se va realiza o nouă ierarhie (care va cuprinde și dosarele elevilor din clasele V și IX), iar numărul câștigătorilor se va încadra în numărul de burse aprobat de CL Suceava.

ATENȚIE! Elevii care nu au media 10 la purtare în semestrul I pierd bursa.

Elevii care au primit în semestrul I bursă de studiu sau socială vor aduce acte doveditoare pe 3 luni (noiembrie 2015, decembrie 2015, ianuarie 2016), respectiv 12 luni (februarie 2015 – ianuarie 2016) privind încadrarea în cuantumuri – 778 lei, respectiv 389 lei.

Pe fiecare copie după o diplomă se va înscrie obligatoriu calendarul în care apare concursul respectiv (cu numărul și data promulgării acestuia, conform materialelor anexate), pagina și poziția din calendar. Copiile care NU au această precizare NU vor fi luate în considerare la evaluare. Exemplu: dacă este o diplomă la concursul național de informatică ”Infoeducația”, pe copie se va scrie, cu pix/cerneală: ”CALENDARUL CONCURSURILOR NAŢIONALE ŞCOLARE FINANȚATE DE CĂTRE MECS ÎN ANUL ŞCOLAR 2014-2015, nr. 26362/21.01.2015, pag…., poz. ….”

 

IMPORTANT: Conform hotărârii Consiliului de administrație, la acordarea burselor începând cu semestrul II al acestui an școlar se va lua în considerare și numărul absențelor nemotivate efectuate de elevul aplicant în semestrul/anul școlar anterior.

 

Criteriile de acordare a burselor școlare și listele olimpiadelor/concursurilor recunoscute de MENCȘ le găsiți mai jos.

 




CNPR Suceava