Weekendul trecut, echipa colegiului nostru a participat la etapa regională a concursului “Tinerii dezbat” 2016 (olimpiada școlară de debate) și a ocupat locul al II-lea, calificându-se, astfel, la etapa națională.
Felicitări debeterilor – Andreea Petrovici, Ecaterina Găitan și Alex Coltuneac, dar și președintei clubului de debate, Mara Croitoru, pentru modul cum s-a implicat în pregătirea lor pentru concurs!
De asemenea, mulțumim doamnei Glaser Antonela, care s-a alăturat, recent, clubului de dezbateri şi a însoțit echipa noastră la concurs!

 

Fotografie de la finala regionalei de debate, care a avut loc astăzi, la Botoşani. În plan apropiat echipa CNPR (care a jucat pe guvern) - Alex Coltuneac, Găitan Ecaterina şi Andreea Petrovici (la pupitru), opoziţia fiind reprezentată de echipa C.N."Eudoxiu Hurmuzachi"

Fotografie de la finala regionalei de debate, care a avut loc astăzi, la Botoşani.
În plan apropiat echipa CNPR (care a jucat pe guvern) – Alex Coltuneac, Găitan Ecaterina şi Andreea Petrovici (la pupitru), opoziţia fiind reprezentată de echipa C.N.”Eudoxiu Hurmuzachi”

prof. Ileana Boteanu,
coordonatorul clubului de debate al C.N.P.R., “Polemici cordiale”




CNPR Suceava