Miercuri, 7 decembrie 2016, la ora 16.00 ,în aula Colegiului va avea loc ceremonia de decernare a distincției Label France Education Colegiului ”Petru Rareș.
Label France Education este o marcă de calitate atribuită de ministerul francez al afacerilor externe, după avizul unei comisii consultative interministeriale, compuse din reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Educației Naționale, Agenţiei pentru Învăţământ Francez în Străinătate şi Misiunii Laice Franceze instituţiilor şcolare străine care asigură, în afara granițelor Franței și în cadrul propriului sistem de învăţământ naţional, un învăţământ bilingv francofon de excelenţă.
Instituţiile Label France Education formează o rețea răspândită în lumea întreagă ce cuprinde 99 instituții școlare.

Vom fi onorați de prezența directorului Institutului Francez din România, domnul Christophe Gigaudaut, a directorului Institutului Francez din Iași, domnul Vincent Lorenzini, însoțiți de lectorul de limbă franceză de la Universitatea Al. I. Cuza” din Iași și de doi reprezentanți Institutului Francez din Iași.
Bucuria noastră va fi și mai mare dacă, alături de noi și de actualii elevi ai secției bilingve română-franceză, de profesorii francofoni și francofili, se vor afla și părinți și absolvenți ai secției francofone.Label sigla




CNPR Suceava