steagul-germanieiColegiul Național ”Petru Rareș” anunță începerea înscrierilor în vederea constituirii grupului de elevi care doresc să participe la proiectul de tip Youth in Action. Proiectul va fi derulat în perioada 1.oct.2017-31.oct.2018 și presupune efectuarea de către participanți a două mobilități:

  • prima mobilitate va fi în Germania (Otzenhausen), activitățile seminarului având ca temă: ”European Identity – European Integration”;
  • a doua mobilitate va fi în Finlanda (Helsinki), activitățile seminarului având ca temă: (European Identity – Cultural heritage).

Proiectul se adresează elevilor care la data de 01.oct.2017 au împlinit deja 16 ani.

Exprimarea intenției de a participa la selecție se va comunica d-lui prof. Erhan Mihail în zilele de marți (10.oct.2017), miercuri (11.oct.2017) sau joi (12.oct.2017) între orele 8.00-14.00, intenția voastră fiind consemnată în tabelul de înscriere pe bază de semnătură. Este necesară această etapă de pre înscriere pentru a calcula necesarul de subiecte.

Selecția candidaților va fi efectuată vineri (13.oct.2017) începând cu orele 18.00 la sediul colegiului și va consta într-o probă scrisă de writing.

 

Coordonator al seriei curente,                                   Coordonator permanent al proiectului,

Prof. Mihail ERHAN                                                    prof. Michaella Cornelia Viorica MELINTE

 

 




CNPR Suceava