Selecția elevilor  ambasadori ai CNPR din cadrul proiectului Erasmus+ ”CIVIC”

 

Vineri, 7.09.2018, ora 9, în cabinetul de limba franceză, va avea loc selecția elevilor pentru a realiza activități în cadrul proiectului CIVIC (activități locale și activități în cadrul unei mobilități în Portugalia), un proiect multinațional, care are limba franceză ca limbă de comunicare. Adresabilitatea este pentru elevii claselor bilingve de franceză. Grupa de vârstă a elevilor – 15-17 ani.

Proba de selecție va consta din completarea unui test de evaluare a competențelor civice, de comunicare în limba franceză și de relaționare in grupuri multinaționale.

Vor fi selectați 3 elevi titulari și doi elevi rezervă.

Recomandări pentru elevii care vor să se înscrie la concursul de selecție: Citiți  informații despre Uniunea Europeană, organisme, atribuții, valori comune europene, drepturi și obligații cetățenești, educația ecologică, amprenta ecologică etc.

Elevii vor veni la selecție având asupra lor o copie după buletin și un acord scris din partea părinților din care să reiasă că aceștia sunt de acord cu participarea copiilor lor la activitățile de proiect.

sigla cnpr proiecte




CNPR Suceava