Admitere clasa a V-a

PLAN DE ŞCOLARIZARE AN ŞCOLAR 2013-2014

  1. o clasă a V-a cu predare intensivă a limbii engleze
  2. o clasă a V-a cu predare intensivă a limbii germane – 1 grupă / franceză – 1 grupă

 

Admitere în clasa a V-a, cu predare intensivă a limbii engleze

Înscrierea se face în urma promovării unui test la limba engleză, test care va avea loc sâmbătă, 22 iunie, ora 9, și a evaluării portofoliului elevului. La această clasă părinții pot opta pentru studiul limbii moderne II între franceză și germană.

Tematica testului și modele de subiecte pentru limba engleză anul 2013 sunt disponibile aici.

Subiectele pentru testarea la limba engleză din anii 2006-2011 le puteți lua de aici.

 

Admiterea în clasa a V-a, cu predare intensivă a limbii germane / franceze

Înscrierea la această clasă se face în urma promovării unui test la limba română și matematică, test care va avea loc luni, 24 iunie, ora 9, și a evaluării portofoliului elevului. La această clasă elevii vor studia ca limbă a II-a limba engleză. Modele de subiecte pentru proba de română / matematică găsiți aici.

Portofoliul elevului va reflecta activitatea şcolară şi extraşcolară a elevului în clasele I-IV (calificative în clasele I-IV – copie după carnetul de elev, diplome obţinute la concursuri şcolare sau examene, alte informaţii referitoare la activitatea şcolară a elevului etc.). Actele portofoliului vor fi depuse (copii xerox) la secretariatul colegiului până în ziua de 22 iunie, ora 9 (pentru clasa de engleză), respectiv 24 iunie, ora 9, pentru a doua clasă.