20
Apr

Burse 2015


sigla CNPRElevii din clasele a V-a și a IX-a, care doresc să aplice pentru obținerea unei burse de performanță, merit, studiu sau socială vor depune la secretariatul colegiului PÂNĂ MIERCURI, 29 APRILIE 2015, ORA 15:00, un dosar care va conține cerere de acordare a bursei pentru semestrul II al anului școlar 2014-2015 (formularul tip se găsește la secretariat), însoțită de acte doveditoare conform „Criteriilor de acordare a burselor școlare” din documentele de mai jos.

Elevii din celelalte clase care NU au aplicat pentru bursă în semestrul I și doresc să o facă în acest semestru vor depune dosarul până la aceeași dată.

Elevii din celelalte clase care au aplicat pentru bursă în semestrul I pot aduce completări la dosarele depuse. În urma completării, dosarele vor fi reevaluate, se va realiza o nouă ierarhie (care va cuprinde și dosarele elevilor din clasele V și IX), iar numărul câștigătorilor se va încadra în numărul de burse aprobat de CL Suceava.

ATENȚIE! Elevii care nu au media 10 la purtare în semestrul I pierd bursa.

Elevii care au primit în semestrul I bursă de studiu sau socială vor aduce acte doveditoare pe ultimele 3 luni (noiembrie 2014, decembrie 2014, ianuarie 2015), respectiv 12 luni (februarie 2014 – ianuarie 2015) privind încadrarea în noile cuantumuri – 724 lei, respectiv 362 lei.

Criteriile de acordare a burselor școlare și listele olimpiadelor/concursurilor recunoscute de MECȘ le găsiți aici.

 

 

 

 




CNPR Suceava