11
Nov

Burse


sigla CNPRElevii care doresc să aplice pentru obținerea unei burse de performanță, merit, studiu sau socială vor depune la secretariatul colegiului PÂNĂ MARȚI, 24 NOIEMBRIE 2015, ORA 15:00, un dosar de aplicație care va conține cererea de acordare a bursei pentru anul școlar 2015-2016 (formularul tip se găsește mai jos), însoțită de acte doveditoare conform „Criteriilor de acordare a burselor școlare” din documentele de mai jos. Pentru obținerea bursei de performanță sau de merit se depun la dosar copii nelegalizate după diplomele obținute în anul școlar precedent. Nu se iau în considerare diplomele din anii anteriori anului școlar precedent sau din acest an școlar. ATENȚIE: Anul școlar începe la 1 septembrie și se termină la 31 august.

Pe fiecare copie după o diplomă se va înscrie obligatoriu calendarul în care apare concursul respectiv (cu numărul și data promulgării acestuia, conform materialelor anexate), pagina și poziția din calendar. Copiile care NU au această precizare NU vor fi luate în considerare la evaluare. Exemplu: dacă este o diplomă la concursul național de informatică ”Infoeducația”, pe copie se va scrie, cu pix/cerneală: ” CALENDARUL CONCURSURILOR NAŢIONALE ŞCOLARE FINANȚATE DE CĂTRE M.E.C.Ș. ÎN ANUL ŞCOLAR 2014-2015, nr. 26362/21.01.2015, pag.4, poz. 24

Copiile după diplomele obținute la concursuri care nu figurează în calendarele de mai jos vor fi grupate în dosarul de aplicație, la sfârșitul acestuia, într-o folie separată, pe care se va scrie Diplome la concursuri care nu apar în calendarele MECȘ.

Criteriile de acordare a burselor școlare și listele olimpiadelor/concursurilor recunoscute de MECȘ le găsiți mai jos.

 

IMPORTANT: Conform hotărârii Consiliului de administrație, la acordarea burselor începând cu semestrul II al acestui an școlar se va lua în considerare și numărul absențelor nemotivate efectuate de elevul aplicant în semestrul/anul școlar anterior.

 

 




CNPR Suceava