kronospam foundationBursa Kronospan oferă în fiecare an unui tânăr promițător șansa de a obține o diplomă de licență la Babson College, S.U.A.. Fundația Kronospan suportă toate costurile aferente celor patru ani de studiu, inclusiv taxele de școlarizare, cazarea, manualele, asigurarea medicală și transportul dus-întors în S.U.A.. În plus, după primul an de studii, bursierilor li se vor oferi stagii de practică în cadrul companiei Kronospan, atât în timpul verii, cât și în timpul iernii, cu toate cheltuielile acoperite și cu posibilitatea de a fi angajați de companie la finalizarea bursei. Babson College (www.babson.edu) este situat în Wellesley, Massachusetts, la doar 20 de kilometri de Boston. Recunoscut timp de 15 ani consecutivi ca făcând parte din primele 20 de Programe Business din Statele Unite, admiterea se face pe baza unor criterii deosebit de stricte, studenții numărându-se printre cei mai talentați din lume.

Elevii care vor candida la această bursă trebuie să demonstreze că au performanțe școlare de excepție și că vor absolvi liceul printre primii din generalia lor. Trebuie să fi ocupat poziții de lider și să se fi implicat activ în viața comunității din care fac parte. Kronospan și Colegiul Babson caută tineri motivați și întreprinzători, care să își dorească să studieze în cadrul uneia dintre cele mai bune universități din lume, să relaționeze cu alți tineri excepționali și să aibă o contribuție pozitivă în cadrul comunității lor.

Pentru a candida pentru această bursă (studiile vor începe în toamna anului 2017), elevii trebuie să se înregistreze pe scholarship.kronospanfoundation.org și să trimită formularul online cu respectarea termenului limită – 12 septembrie 2016. Pentru completarea formularului, fiecare candidat va trebui să furnizeze următoarele documente (în limba engleză, traduceri simple): Curriculum Vitae, eseu de prezentare, foaia matricolă pentru anii de liceu, scrisoare de recomandare din partea unui profesor sau angajator, Kronorpan Supplement.

Pentru informalii suplimentare legate de Bursa Kronospan, vă rugăm să accesați pagina de internet kronospanfoundation.org.

 

 

 




CNPR Suceava