1. Dacă sunteţi absolvenţi ai CNPR, trebuie să aduceţi la secretariatul colegiului, în intervalul 16 – 26 iulie 2012 o copie a certificatului de naştere legalizată la notariat şi o copie simplă, nelegalizată, după buletin/ carte de identitate. Dacă, în plus, aţi fost declaraţi admişi la secţia matematică-informatică – cod 112 -, veţi completa la secretariatul colegiului cererea de repartizare la una din cele două clase ale specializării: matematică-informatică intensiv informatică – 9H –, sau matematică-informatică, program normal de studii – 9G. Elevii declaraţi admişi la specializările Matematică-informatică – program normal de studii, Ştiinţe sociale – program normal de studii sau Ştiinţele naturii vor completa cererea de discipline opţionale.

Absolvenţii CNPR, repartizaţi la alte licee, vor ridica de la secretariatul colegiului dosarul de înscriere şi îl vor depune la liceul unde au fost declaraţi reuşiţi, în aceeaşi perioadă.

2. Dacă NU aţi absolvit clasa a VIII-a la CNPR, veţi depune la secretariatul colegiului, în perioada 16 – 26 iulie 2012, dosarul de înscriere, format din:

a) cererea de înscriere – formular tip, se completează la secretariatul colegiului

b) certificatul de naştere în copie legalizată la notariat şi o copie nelegalizată după buletin/cartea de identitate

c) adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a – se eliberează de către şcoala generală pe care aţi absolvit-o

d) foaia matricolă pentru clasele V – VIII, cu calculul mediei generale – se eliberează de către şcoala generală pe care aţi absolvit-o

e) fişa medicală – se ridică de la cabinetul medical al şcolii generale

 

3. Elevii care doresc cazare la internatul colegiului vor depune, o dată cu dosarul de înscriere şi o cerere de cazare, însoţită de un avans de 200 lei.

 

ATENŢIE ! ELEVII CARE NU ÎŞI DEPUN DOSARUL DE ÎNSCRIERE ÎN PERIOADA 16 – 26 IULIE 2012 LA LICEUL UNDE AU FOST DECLARAŢI REUŞIŢI, ÎŞI PIERD LOCUL. ACESTA VA FI DECLARAT VACANT ŞI „INTRĂ” ÎN URMĂTOAREA ETAPĂ DE REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ.

PROGRAM DE DEPUNERE/ELIBERARE A DOSARELOR DE ÎNSCRIERE ÎN CLASA A IX-a:

LUNI – VINERI, ÎNTRE ORELE 9 ŞI 15, ÎN PERIOADA 16 – 26 IULIE

Orice alte informaţii referitoare la activitatea colegiului în timpul anului şcolar sau în vacanţe, puteţi găsi pe site-ul nostru – cnprsv.ro. VĂ SFĂTUIM SĂ ÎL CONSULTAŢI PERIODIC !




CNPR Suceava