Universitatea “Ștefan cel Mare” își continuă programul de susținere și promovare a producției cinematografice romanești și vă invită la premierele organizate pe parcursul acestei luni în Auditorium “Joseph Schimdt”, Corp F.

În zilele de 11 și 12 aprilie de la orele 18.00 și 20.00, și 13 aprilie, de la ora 16.00 veți putea viziona comedia “Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, o poveste a oamenilor și a animalelor lor de companie, ale căror întâmplări mai mult sau mai puțin obișnuite le vor schimba într-o anumită măsură viața.

În perioada 18-20 aprilie, după același program orar, va rula pelicula “Condamnat la Viață”, în distribuția căreia îi regăsim pe Gerard Depardieu și Harvey Keitel alături de artiști din cinematografia românească. Filmul reprezintă o adaptare a nuvelei “Moartea lui Ipu”, de Titus Popovici.

“Toata lumea din familia noastră” este cel de al treilea film, care va putea fi vizionat pe 25 și 26 aprilie, de la orele 18.00 și 20.00. Acesta tratează cu umor povestea unui tată și a fiicei lui, care vor să petreacă împreună o vacanță ca în rai, însă deocamdată sunt prinși în iadul relațiilor de familie de pe pământ. Filmul a câștigat premiul pentru cel mai bun film romanesc la Gala Gopo unde au participat peste 60 de filme românești.

Prețul unui bilet pentru fiecare proiecție este de 5 lei, acestea putând fi achiziționate, în avans, de la Observatorul Astronomic. Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0749 309 691, 0749 451 589.

 

 

 

 




CNPR Suceava