ÎN ATENŢIA CANDIDAŢILOR !!!

Accesul elevilor în săli se face între 7:30 și 8:30.

Vă rugăm insistent să nu intrați în incinta școlii cu telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare electronice de comunicare.

Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, bagaje (poșete, borsete) precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu. Pătrunderea în sală cu materiale ajutătoare, cu telefoane mobile sau cu mijloace electronice de calcul sau de comunicare, frauda sau tentativa de frauda atrag după sine eliminarea din examen.

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor folosesc numai creion negru și trusă de geometrie la probele de miercuri și vineri unde este cazul.

Se interzice folosirea, în timpul probelor scrise, a mijloacelor de calcul. Se foloseşte numai hârtia distribuită candidaţilor de către asistenţi.

Candidaţii care doresc să corecteze o greşeală taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală. În cazul în care unii candidaţi, din diferite motive, doresc să-şi transcrie lucrarea, fără să depăşească timpul stabilit, primesc alte coli tipizate.

Subiectele rezolvate pe ciornă sau pe foaia cu subiectele fotocopiate nu se iau în considerare, subiectele fotocopiate rămân la asistenți.

Candidaţii care au fost eliminaţi de la o probă, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, nu mai pot participa la probele următoare şi sunt declaraţi „eliminaţi din examen”, nu mai au dreptul de a participa la următoarele 3 sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Aici găsiți repartizarea pe săli la proba Ea.

 




CNPR Suceava