Afis_Intilnirile_Alecart_FILITÎn perioada 23-27.11.2013, s-a desfășurat, la Iași, Festivalul Internațional de Literatură și Traduceri – FILIT. Asociația ALECART a fost parteneră a primei ediții a acestei manifestări de anvergură europeană.

Sub genericul “Întâlnirile ALECART”, a avut loc, timp de 5 zile, un antrenant dialog al scriitorilor invitați cu redactorii, colaboratorii și cititorii revistei ALECART. Moderatorii întâlnirilor au fost prof. dr. Nicoleta MUNTEANU și prof. Emil MUNTEANU, coordonatori, alături de prof. Gheorghe CÎRSTIAN, ai revistei ALECART.

Un eveniment de excepție în cadrul Festivalului l-a reprezentat “Noaptea albă a poeziei și muzicii”, Între cei 27 de poeți prezenți pe afișul evenimentului s-a aflat și Anastasia GAVRILOVICI, redactor-șef adunct al revistei ALECART. Întâlnirea cu poezia și muzica a fost moderată de poeta Corina BERNIC și poetul Claudiu KOMARTIN.

Reamintim că a apărut nr. 11 al revistei ALECART, număr special dedicat Festivalului Internațional de Literatură și Traduceri – FILIT. Revista poate fi vizionată și descărcată de pe site: www.alecart.ro.

Detalii: www.alecart.ro, alecart.wordpress.com

Corespondență: redactia@alecart.ro; gheorghe.cirstian@gmail.com

 

 

 

 




CNPR Suceava