steagul-germanieiColegiul Național ”Petru Rareș” anunță începerea înscrierilor pentru încă două locuri alocate suplimentar proiectului de tip Youth in Action.

Cele două locuri pot fi ocupate doar de elevi care nu au mai participat în edițiile anterioare ale proiectului, ediții derulate de către școala noastră, elevi care  împlinit 16 ani până la 1.oct.2017 și care nu au participat la testarea anterioară deoarece pentru aceștia avem deja rezultatele evaluărilor.

Proiectul va fi derulat în perioada 1.oct.2017-31.dec.2018 și presupune efectuarea de către participanți a două mobilități:

  • prima mobilitate va fi în Germania (Otzenhausen), activitățile seminarului având ca temă: ”European Identity – European Integration”;
  • a doua mobilitate va fi în Finlanda (Helsinki), activitățile seminarului având ca temă: (European Identity – Cultural heritage).

În alcătuirea clasamentului pentru cele două noi locuri vor fi luate în considerare notele obținute de noii elevi care se vor înscrie precum și notele elevilor care au susținut testarea pe 13.oct.2017, dar care nu au mai participat în edițiile anterioare ale proiectului.

După noua etapă de selecție se va afișa și lista cumulată (în ordinea descrescătoare a punctajelor) a rezervelor pentru proiect.

Exprimarea intenției de a participa la selecție se va comunica d-lui prof. Erhan Mihail în zilele de miercuri (08.nov.2017) sau joi (09.nov..2017) între orele 8.00-14.00, intenția voastră fiind consemnată în tabelul de înscriere pe bază de semnătură. Este necesară această etapă de pre înscriere pentru a calcula necesarul de subiecte.

Selecția candidaților va fi efectuată vineri (10.nov.2017) începând cu orele 18.00 la sediul colegiului și va consta într-o probă scrisă de writing.

 

Coordonator al seriei curente,                                   Coordonator permanent al proiectului,

Prof. Mihail ERHAN                                                    prof. Michaella Cornelia Viorica MELINTE

 




CNPR Suceava