Anunț

                          selecție participanți proiect Youth in Action 2018/2019

 

Colegiul Național ”Petru Rareș” anunță începerea înscrierilor în vederea constituirii grupului de elevi care doresc să participe la proiectul/mobilitatea de tip Youth in Action. Proiectul va fi derulat în perioada 1.oct.2018-31.oct.2019 și presupune efectuarea de către participanți a două mobilități:

  • prima mobilitate va fi în Germania (Otzenhausen), activitățile seminarului fiind circumscrise următoarelor idei: dezvoltare sustenabilă, societate democratică și schimbări climatice;
  • a doua mobilitate va fi în Italia (Modica), activitățile seminarului fiind circumscrise următoarelor idei: dezvoltare personală, retorică și negociere.

Proiectul se adresează acelor elevi care la data de 01.oct.2018 au împlinit deja 16 ani și care nu au efectuat mai mult de patru mobilități în acest proiect.

Exprimarea intenției de a participa la selecție se va comunica d-lui prof. Erhan Mihail în zilele de miercuri (12.sep.2018) sau joi (13.sep.2018) între orele 12.00-15.00, intenția voastră fiind consemnată într-un tabel de înscriere, pe bază de semnătură. Este necesară această etapă de pre înscriere pentru a calcula necesarul de săli și subiecte pentru testare.

Testarea candidaților va fi efectuată vineri (14.sep.2018) începând cu orele 18.00 la sediul colegiului și va consta într-o probă scrisă de writing.

 

Coordonatori ai proiectului,

 

Prof. Michaella Cornelia Viorica MELINTE

 

Prof. Mihail ERHAN

 

 

 

 

 

sigla cnpr proiecte




CNPR Suceava