Din parteneriatul Erasmus+ cu numele ”Let’s shape our future together”, code: 2019-1-DE03-KA229059565_2 liceul francez ”OgecDom Sortais”, Beaupréau, FR51 – Pays de la Loire s-a retras. În consecință, grupul de elevi români care a fost selectat pentru a participa la mobilitatea din Franța nu va caza elevi străini și nu va participa la mobilitate, aceasta fiind anulată prin retragerea partenerului.

În cadrul aceluiași proiect se realizează o completare a grupului țintă a elevilor care va realiza mobilitatea în liceul partener din Ungaria (”József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakgimnázium”, Monor). Elevii care au fost inițial selectați pentru a realiza mobilitatea în Franța pot să participe la această nouă rundă de selecție, cu respectarea condițiilor specifice.

Pentru selecție, elevii vor completa fișa atașată și anexele aferente și, cu dosarul complet, se vor prezenta la interviu, vineri, 4 martie, ora 13, în Centrul Erasmus, Centrul de documentare Informare. Interviul va consta în verificarea dosarului de candidatură și în întrebări si răspunsuri pe seama lui.

Fișă de selecție pentru includerea în grupul țintă al proiectului Erasmus+ în vederea completării grupului care va realiza mobilitatea la partenerul ungur.




CNPR Suceava