În anul școlar 2013 – 2014 la Colegiul Național ”Petru Rareș” vor funcționa 2 clase a V-a:

  • 1 clasă cu predare intensivă a limbii engleze. Înscrierea se face în urma promovării unui test la limba engleză, test care va avea loc sâmbătă, 22 iunie, ora 9 și a evaluării portofoliului elevului. La această clasă părinții pot opta pentru studiul limbii moderne II între franceză și germană.
  •  1 clasă mixtă, formată din 2 grupe:
    • 1 grupă cu predare intensivă a limbii germane
    • 1 grupă cu predare intensivă a limbii franceze

Înscrierea la această clasă se face în urma promovării unui test la limba română și matematică, test care va avea loc luni, 24 iunie, ora 9 și a evaluării portofoliului elevului. La această clasă elevii vor studia ca limbă a II-a limba engleză.

Portofoliul elevului va cuprinde: carnetul de elev cu calificativele la sfârșitul anului școlar și copii xerox după diplomele obținute de elev la concursurile și competițiile școlare din clasele I – IV. Portofoliul va fi depus la secretariatul colegiului pînă vineri, 21 iunie, ora 16.

Tematica și modele de test pentru evaluarea la engleză, română și matematică vor fi publicate pe site-ul colegiului, în secțiunea ”Admitere”.

Înscrierea la testele de evaluare se face prin completarea unei cereri tip de înscriere la test (formularul se găsește la secretariatul colegiului), zilnic, între orele 8 și 16. Un elev se poate înscrie la ambele teste.




CNPR Suceava