Selecția elevilor  ambasadori ai CNPR din cadrul proiectului Erasmus+ ”CIVIC”

  Vineri, 20.10.2017, ora 14, în cabinetul de limba franceză, va avea loc selecția elevilor pentru a realiza activități în cadrul proiectului CIVIC, un proiect multinațional, care are limba franceză ca limbă de comunicare. Adresabilitatea este pentru elevii claselor bilingve de franceză. Grupa de vârstă a elevilor – 15-17 ani.

 

Proba de selecție va consta din completarea unui test de evaluare a competențelor civice, de comunicare în limba franceză și de relaționare in grupuri multinaționale.

 

Recomandări pentru elevii care vor să se înscrie la concursul de selecție: Citiți ROI, secțiunea elevi (postată pe site-ul colegiului), ROFUIP și legile care reglementează funcționarea consiliului elevilor (site-ul edu.ro), legea voluntariatului valabilă în România, informații despre Uniunea Europeană, organisme, atribuții, valori comune europene, drepturi și obligații cetățenești etc.

Elevii vor veni la selecție având asupra lor o copie după buletin și un acord scris din partea părinților din care să reiasă că aceștia sunt de acord cu participarea copiilor lor la  activitățile de proiect.

Proiecte sigla
CNPR Suceava